Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag

Stockholms län

Information

Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindegren Westerman, Ann Ebba Louise som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerman, Carl Kaspar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hedvåg, Per-Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag på telefon 08-7671855.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, konsultverksamhet, produktutveckling och entreprenadverksamhet vad avser byggnadsutformning med särskild inriktning på säkerhet, estetik och funktion, forsknings- och utvecklingsarbete, utställningsverksamhet och konstnärlig verksamhet, köp och försäljning av fastigheter samt imateriella rättigheter som exempelvis patent och med ovan- stående förenlig verksamhet. Bolagets verksamhet ska bedrivas i och utanför Sverige.

Idag är Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Albatross Team Ann Westerman Aktiebolag har 556476-5138 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.