Mats Faktor Eftr AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mats Faktor Eftr AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Mats Faktor Eftr AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Mats Faktor Eftr AB är momsregistrerat sedan2007-09-06 och har organisationsnummer 556479-5366.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0410-40123 alternativt besöka eller skicka post till Mats Faktor Eftr AB på följande adress Norrviksv. 22 B, 181 65, Lidingö.

Mats Faktor Eftr AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-06.

I Mats Faktor Eftr AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hammarskiöld Ericsson, Yvonne A W som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva internationell trading och handelsverksamhet med såväl producent- som konsumentvaror inom tryckeribranschen samt därmed förenlig verksamhet.