CNBA Inter AB

Stockholms län

Information

CNBA Inter AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där CNBA Inter AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. CNBA Inter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket CNBA Inter AB har haft sedan 2005-03-25. CNBA Inter AB har funnits sedan och 2005-04-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CNBA Inter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Herserudsv. 3, 181 34, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7653000.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är CNBA Inter AB Privat, ej börsnoterat.

CNBA Inter AB har idag 556479-5507 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för CNBA Inter AB

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av fastigheter, bilar, båtar, flygplan, larmprodukter samt därtill hörande verksamhet men även filmproduktion samt därtill hörande verksamhet.

I CNBA Inter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordgren, Hugo Hans Åke som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Nordgren, Christina Majlis som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Robert Hans Hugo Bernad som är född 1978 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .