Treve Consulting AB

Stockholms län

Information

Treve Consulting AB är ett företag som finns i Lidingö. I Treve Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nehrer, Britt Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nehrer, Jan-Evert som är född 1939 och har titeln Suppleant, Fernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Treve Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Treve Consulting AB på telefon 08-7663817.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och rådgivning i byggtekniska och byggekonomiska frågor, styrelseuppdrag, utrdningsuppdrag, ekonomiska och administrativa tjänster samt försäljning av presentartiklar, bedriva uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Treve Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Treve Consulting AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Treve Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Treve Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Treve Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Treve Consulting AB har 556488-9300 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.