Holders Technology AB

Stockholms län

Information

556494-4006 är organisationsnummer för företaget Holders Technology AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holders Technology AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Holders Technology AB finns i.

Holders Technology AB har varit registrerat sedan 1994-10-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holders Technology AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Holders Technology AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Holders Technology AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Holders Technology AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54480933 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av elektroniska produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Holders Technology AB och det är Pettersson, Pierre Eugen som är född 1970 och har titeln Likvidator, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Ek, Hans Peter som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,