MJN Centrumfastigheter AB

Stockholms län

Information

556508-9082 är organisationsnummer för bolaget MJN Centrumfastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJN Centrumfastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som MJN Centrumfastigheter AB finns i.

MJN Centrumfastigheter AB har varit registrerat sedan 1995-02-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MJN Centrumfastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MJN Centrumfastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MJN Centrumfastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MJN Centrumfastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 08-203670 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter, driva handel med bilar, investmentverksamhet i aktier samt finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, bedriva handel företrädesvis med fordringsrätter, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MJN Centrumfastigheter AB och det är Hansson, Åke Sven-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Jenny Maria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Holmberg, Tage Kenneth som är född 1962 och har titeln Revisor, Holmberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,