Moran Consulting AB

Stockholms län

Information

Moran Consulting AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Moran Consulting AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Moran Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Moran Consulting AB har haft sedan 1995-01-01. Moran Consulting AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Moran Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kevingeringen 12, 182 50, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7653988.

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Moran Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Moran Consulting AB har idag 556508-9504 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Moran Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administrativ utveckling och IT-området samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Bolagets verksamhet omfattar även friskvård och yoga.

I Moran Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moran, Mimmie Elsy Ing-Britt som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tell, Marie Britt som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rotsman, Pia Maria som är född 1973 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .