Ägglådan AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Ägglådan AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ägglådan AB är ett av dem. Statusen för Ägglådan AB är att Bolaget är aktivt.

Ägglådan AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ägglådan AB ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ägglådan AB inte är momsregistrerat.

Idag är Ägglådan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Ägglådan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7674991.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ägglådan AB är Naenfeldt, Annika Margareta som är född 1956 och har titeln VD, Naenfeldt, Annika Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Naenfeldt, Jan Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Naenfeldt, Jesper Carl som är född 1981 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Ägglådan AB har 556516-1535 som sitt organisationsnummer.