Aktiebolaget Advance Lidingö

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Aktiebolaget Advance Lidingö. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Advance Lidingö tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Advance Lidingö är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556516-5288.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5453655 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Advance Lidingö på följande adress Klippuddsv. 1 B, 181 65, Lidingö.

Aktiebolaget Advance Lidingö är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Aktiebolaget Advance Lidingö så sitter följande personer i styrelsen: , Bryngelsson, Ingalill Marie-Louise som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management och finansiell rådgivning samt att idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.