European Consulting & Trading K.H. AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns European Consulting & Trading K.H. AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. European Consulting & Trading K.H. AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

European Consulting & Trading K.H. AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556526-3331.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7315700 alternativt besöka eller skicka post till European Consulting & Trading K.H. AB på följande adress Bondeg. 21, 116 33, Stockholm.

European Consulting & Trading K.H. AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I European Consulting & Trading K.H. AB så sitter följande personer i styrelsen: , Herrlin, Gunilla som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra konsulttjänster på de finansiella marknaderna, äga och förvalta lös och fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.