Beckerville Music Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Beckerville Music Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Beckerville Music Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Beckerville Music Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Beckerville Music Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-11-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Beckerville Music Aktiebolag ska trivas.

Beckerville Music Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha som föremål för sin verksamhet att konstruera, tillverka och försälja spel samt att handla med musikinstrument, musikstudioprodukter, förlagsrätter, upphovsrätter, royaltyrätter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beckerville Music Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Beckerville Music Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Beckerville Music Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6617510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Becker, Henrik Roger -Becker, Jan Anders Joakim -Becker, Johan Henrik Peter -Dahlberg, Bo Erik Patrik Fredrik.

De som är på något sätt har med Beckerville Music Aktiebolag är Dahlberg, Bo Erik Patrik Fredrik som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Becker, Jan Anders Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Becker, Henrik Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Becker, Johan Henrik Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Winblad, Peter Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Beckerville Music Aktiebolag har 556526-5807 som sitt organisationsnummer.