Investment AB Brahehälla

Stockholms län

Information

556526-9262 är organisationsnummer för företaget Investment AB Brahehälla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Investment AB Brahehälla är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Investment AB Brahehälla finns i.

Investment AB Brahehälla har varit registrerat sedan 1995-10-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Investment AB Brahehälla så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Investment AB Brahehälla är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Investment AB Brahehälla är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Investment AB Brahehälla så kan ni göra det på telefon genom 070-5300022 eller genom brev på följande adress:
Näs Säteri, 573 98, Tranås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling, marknadsföring, värdepappersförvaltning, skogs- och lantbruksrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dock ej bedriva sådan rörelse som omfattas i lagen om kreditmarknadsbolag eller lagen om bankrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Investment AB Brahehälla och det är Bladh Muskantor, Annika Beata som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Styren, Hans Martin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tisell, Lars-Henrik som är född 1938 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor,