EL Skattekonsultation och Redovisning AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns EL Skattekonsultation och Redovisning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. EL Skattekonsultation och Redovisning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

EL Skattekonsultation och Redovisning AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556528-9187.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7672334 alternativt besöka eller skicka post till EL Skattekonsultation och Redovisning AB på följande adress Barkassv. 1, 181 35, Lidingö.

EL Skattekonsultation och Redovisning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-03-26.

I EL Skattekonsultation och Redovisning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Storm Dyrssen, Henrik Johan som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva redovisning, revision och konsultation i skatte- och redovisningsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.