Langenfeld BAD AB

Stockholms län

Information

556536-8890 är organisationsnummer för verksamheten Langenfeld BAD AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Langenfeld BAD AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Langenfeld BAD AB finns i.

Langenfeld BAD AB har varit registrerat sedan 1996-12-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Langenfeld BAD AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Langenfeld BAD AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Langenfeld BAD AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Langenfeld BAD AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54481350 eller genom brev på följande adress:
S. Kungsv. 57, 181 32, Lidingö

Bolaget skall bedriva import, export och patihandel med VVS- produkter och inredningsdetaljer till sanitetsutrymmed, försäljning av byggmaterial och byggkomponenter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Langenfeld BAD AB och det är Lundholm, Sven Bertil som är född 1980 och har titeln VD, Lundholm, Sven Bertil som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällström, Anders Olavi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundholm, Anton Kristofer som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Nils Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jormvik, Gustav Lennart Samuel som är född 1974 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,