Astma/allergikonsult Stockholm AB

Stockholms län

Information

Astma/allergikonsult Stockholm AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Astma/allergikonsult Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Astma/allergikonsult Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Astma/allergikonsult Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-01-23. Men sedan 2004-09-30 så har Astma/allergikonsult Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergsringen 51, 177 40, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Astma/allergikonsult Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-142854.

Lidingö arbetar för att företag som Astma/allergikonsult Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Astma/allergikonsult Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva forskning och utbildning inom astma- och allergiområdet.

Firmatecknare för Astma/allergikonsult Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Astma/allergikonsult Stockholm AB och det är följande personer, Zetterström, Erik Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterström, Gustav som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Astma/allergikonsult Stockholm AB är 556537-2561.