Login Hasselberg AB

Stockholms län

Information

Login Hasselberg AB är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Login Hasselberg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Login Hasselberg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Login Hasselberg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-12-10. Men sedan 1999-01-01 så har Login Hasselberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åkerbärsv. 16, 181 64, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Login Hasselberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7666486.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Login Hasselberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Login Hasselberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling och försäljning av egetproducerade programvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Login Hasselberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Login Hasselberg AB och det är följande personer, Hasselberg, Johan Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselberg, Anna Helena Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Login Hasselberg AB är 556563-6379.