Annuzza AB

Stockholms län

Information

Annuzza AB är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Annuzza AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Annuzza AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Annuzza AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-25. Men sedan 1999-01-01 så har Annuzza AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Frihamnen Magasin 6, 115 56, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Annuzza AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7315860.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Annuzza AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Annuzza AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall import och grossistverksamhet av heminredningar textil, prydnadsföremål och möbler.

Firmatecknare för Annuzza AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Annuzza AB och det är följande personer, Söderlund, Anna Maria som är född 1967 och har titeln VD, Söderlund, Anna Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hyllsjö, Inge Sigvard som är född 1939 och har titeln Suppleant, Bjelkberg, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Annuzza AB är 556565-4810.