Lundberg & Co i Lidingö AB

Stockholms län

Information

Lundberg & Co i Lidingö AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Lundberg & Co i Lidingö AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lundberg & Co i Lidingö AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-06-26.

Lundberg & Co i Lidingö AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-25. Men sedan 2003-08-04 så har Lundberg & Co i Lidingö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Törnrosv. 66, 181 61, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lundberg & Co i Lidingö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52800250.

Lidingö arbetar för att företag som Lundberg & Co i Lidingö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lundberg & Co i Lidingö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är utbildnings- och marknadskonsulentverksamhet inom reklam och marknadsföring, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lundberg & Co i Lidingö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lundberg & Co i Lidingö AB och det är följande personer, Lundberg, Karin Linnéa som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Anders Olof som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lundberg & Co i Lidingö AB är 556566-8828.