Crealogos AB

Stockholms län

Information

Crealogos AB är en verksamhet som finns i Lidingö. I Crealogos AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagstedt, Per Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundén, Lars Göran Bertil som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nordberg, Anna Birgitta Christina som är född 1973 och har titeln Revisor, Ståhlberg, Ingrid Caroline som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Pilot Revision AB som är född och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Crealogos AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Crealogos AB på telefon 08-7661006.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet avseende management och affärsutveckling samt managementutbildning och marknadsundersökningsrådgivning. Även förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Crealogos AB av bolagstypen Aktiebolag.

Crealogos AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Crealogos AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Crealogos AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Crealogos AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Crealogos AB har 556569-7025 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.