Constantia Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Constantia Consulting Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Constantia Consulting Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Constantia Consulting Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Constantia Consulting Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Constantia Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Constantia Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Constantiav. 31, 181 31, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7673471.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Constantia Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Constantia Consulting Aktiebolag har idag 556577-1622 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Constantia Consulting Aktiebolag

Bolaget skall bedriva teknisk och merkantil konsultverksamhet inom bygg-och fastighetssektorn, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Constantia Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lye, Karl Gustaf som är född 1934 och har titeln VD, Lye, Karl Gustaf som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidlund, Bo som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lye, Gun Stina Maria som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Roger Edvard som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.