Scantool UP IQ Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad med tillverkning och försäljning av verkstadsprodukter såsom svarvar och fräsmaskiner, förvalta fastigheter, fakturabelåning och uthyrning av maskiner såsom CNC styrda fleroperationsmaskiner, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scantool UP IQ Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Scantool UP IQ Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2000-01-29 så skapades Scantool UP IQ Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Scantool UP IQ Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

556583-8710 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är Scantool UP IQ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Scantool UP IQ Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-7661641 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scantool UP IQ Aktiebolag är Abrahamsen, Hans Gunnar Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsen, Hans Gunnar som är född 1916 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .