Rolfs Kök Lidingö AB

Stockholms län

Information

Rolfs Kök Lidingö AB är ett företag som finns i Lidingö. I Rolfs Kök Lidingö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strand, Hans Erik Göran som är född 1948 och har titeln Likvidator, Johnsson, Per Henrik som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rolfs Kök Lidingö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rolfs Kök Lidingö AB på telefon 08-54547595.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, utbildning av restaurangpersonal, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rolfs Kök Lidingö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rolfs Kök Lidingö AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rolfs Kök Lidingö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och Rolfs Kök Lidingö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolfs Kök Lidingö AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Rolfs Kök Lidingö AB har 556586-6752 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.