Byggpejling AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Byggpejling AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Byggpejling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Byggpejling AB är momsregistrerat sedan2000-05-02 och har organisationsnummer 556586-7305.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7678494 alternativt besöka eller skicka post till Byggpejling AB på följande adress Ankarv. 12, 181 43, Lidingö.

Byggpejling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-02.

I Byggpejling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Marie Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultationer, entreprenader och tjänsteförmedling inom byggsektorn samt handel, förvaltning, förmedling och uthyrning av fast och lös egendom inom bygg- och fastighetsbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.