Sevenius & Co AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Sevenius & Co AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sevenius & Co AB är ett av dem. Statusen för Sevenius & Co AB är att Bolaget är aktivt.

Sevenius & Co AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sevenius & Co AB ska trivas.

Sevenius & Co AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomi, juridik, teknik och miljö där bolaget erbjuder bl.a. konsultation, utredningar, publikationer och undervisningar, därutöver skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sevenius & Co AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Sevenius & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Sevenius & Co AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7675587.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sevenius & Co AB är Sevenius, Leif Erik Robert som är född 1967 och har titeln VD, Sevenius, Leif Erik Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sevenius, Björn Leif som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sevenius, Elsa Rebecka som är född 1971 och har titeln Suppleant, Westien, Susanna Magdalena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln RevisorMGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .

Sevenius & Co AB har 556586-9277 som sitt organisationsnummer.