LEMONKEY Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva internetbaserad marknadsföring, konsultativ IT-verksamhet inom datasupport, webdesign, system- och nätverkslösningar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med aktier och värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LEMONKEY Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är LEMONKEY Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2000-05-12 så skapades LEMONKEY Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel LEMONKEY Aktiebolag har haft det sedan 2000-08-14.

LEMONKEY Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-08-14

556589-1784 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är LEMONKEY Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med LEMONKEY Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-232340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LEMONKEY Aktiebolag är Lindén Lindsö, Carl Åke Folke som är född 1980 och har titeln VD, Lindén Lindsö, Carl Åke Folke som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Per Joel som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Caroline Anna som är född 1976 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .