Lehp Konsult AB

Stockholms län

Information

Lehp Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Lehp Konsult AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lehp Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-02-16.

Lehp Konsult AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-05-29. Men sedan 2001-02-16 så har Lehp Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Riddarv. 17 B, 181 32, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lehp Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lidingö arbetar för att verksamheter som Lehp Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lehp Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT, äga och förvalta aktier, andelar och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lehp Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lehp Konsult AB och det är följande personer, Persson, Leif Erik Helmer som är född 1941 och har titeln VD, Persson, Leif Erik Helmer som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gerd Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Simonsson, Anna-Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Karlsten, Maria Christina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lehp Konsult AB är 556592-5525.