Egeberg International AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Egeberg International AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Egeberg International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Egeberg International AB är momsregistrerat sedan2000-10-09 och har organisationsnummer 556597-3632.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7319780 alternativt besöka eller skicka post till Egeberg International AB på följande adress Constantiav. 12, 181 31, Lidingö.

Egeberg International AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Egeberg International AB så sitter följande personer i styrelsen: , Myhr Egeberg, Margareta Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva värdepappershandel, bedriva konsultverksamhet inom företagsledning samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.