Chatarina Rutegård Media och Information AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva mediaförsäljning, förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chatarina Rutegård Media och Information AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Chatarina Rutegård Media och Information AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2000-09-28 så skapades Chatarina Rutegård Media och Information AB och bolaget är har F-skattsedel Chatarina Rutegård Media och Information AB har haft det sedan 2000-12-14.

Chatarina Rutegård Media och Information AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556598-3235 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är Chatarina Rutegård Media och Information AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Chatarina Rutegård Media och Information AB så går det att nå dem via telefon på 08-7310759 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chatarina Rutegård Media och Information AB är Rutegård, Chatarina Elisabeth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rutegård, Åke Sigvard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .