Fahu Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fahu Trading Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Fahu Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fahu Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-06-26 och har organisationsnummer 556601-6613.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Fahu Trading Aktiebolag på följande adress Pyrolav. 7, 181 60, Lidingö.

Fahu Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-06-26.

I Fahu Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hussein, Midia som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörelse med dagligvaruhandel, försäljning, export och import av varor främst inom livsmedelsbranschen, samt bedriva konsultationsverksamhet i anslutning därtill. Dessutom skall bolaget bedriva köp, förvaltning och försäljning av fast egendom, värdepapper såsom aktier och obligationer, samt bedriva finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse och i lag om finansieringsverksamhet.