Modetrend Kerstin Ålund AB

Stockholms län

Information

556603-5332 är organisationsnummer för verksamheten Modetrend Kerstin Ålund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modetrend Kerstin Ålund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Modetrend Kerstin Ålund AB finns i.

Modetrend Kerstin Ålund AB har varit registrerat sedan 2000-12-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modetrend Kerstin Ålund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-29.

Modetrend Kerstin Ålund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Modetrend Kerstin Ålund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Modetrend Kerstin Ålund AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7678416 eller genom brev på följande adress:
Stockholmsv. 36, 181 33, Lidingö

Bolaget skall bedriva försäljning av damkläder och accessoarer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Modetrend Kerstin Ålund AB och det är Ålund, Kerstin Birgitta som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Dansell, Lars Roland som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,