Innotech Yachts i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Innotech Yachts i Stockholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Innotech Yachts i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Innotech Yachts i Stockholm AB är momsregistrerat sedan2001-02-16 och har organisationsnummer 556606-0629.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55360650 alternativt besöka eller skicka post till Innotech Yachts i Stockholm AB på följande adress S. Hamnpromenaden 5, 181 66, Lidingö.

Innotech Yachts i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-02-16.

I Innotech Yachts i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: de Vos, Patrik Marinus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ekblom, Bo Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade båtar och bilar, försäljning av bil- och båttillbehör. Bolaget ska även bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.