Skyltteknik Nordic AB

Stockholms län

Information

Skyltteknik Nordic AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Skyltteknik Nordic AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skyltteknik Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skyltteknik Nordic AB har haft sedan 2004-01-15. Skyltteknik Nordic AB har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skyltteknik Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverksv. 4, 954 33, Gammelstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0920-257270.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skyltteknik Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Skyltteknik Nordic AB har idag 556618-3421 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlström, Anita Monika Desiré -Carlström, Knut Martin Ivar är den som för stunden ansvarar för Skyltteknik Nordic AB

Bolaget skall tillverka skyltar och annan grafisk produktion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Skyltteknik Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlström, Knut Martin Ivar som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Carlström, Anita Monika Desiré som är född 1944 och har titeln VD, Carlström, Anita Monika Desiré som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlström, Gunnar Anders Ivar som är född 1971 och har titeln Suppleant, Carlström, Johan Peter Erland som är född 1968 och har titeln Suppleant, Norén, Per Christer som är född 1957 och har titeln RevisorRevisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .