Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB är momsregistrerat sedan2002-05-17 och har organisationsnummer 556622-4621.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7664970 alternativt besöka eller skicka post till Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB på följande adress Skärsätra Torg 3, 181 60, Lidingö.

Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-17.

I Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Andersen, Daisy Lydia Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant , Grees, Maj Ingalill som är född 1953 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva städning, fönstertätning, fönsterrenovering, fönsterputsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.