Accordion Consulting AB

Stockholms län

Information

556626-0138 är organisationsnummer för företaget Accordion Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Accordion Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Accordion Consulting AB finns i.

Accordion Consulting AB har varit registrerat sedan 2002-04-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Accordion Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

Accordion Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Accordion Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Accordion Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4462656 eller genom brev på följande adress:
Mölnav. 20, 181 61, Lidingö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, försäljning och utbildning inom management, inom IT företrädesvis rådgivning, projektledning och utveckling, inredning och konst, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Accordion Consulting AB och det är Karlsson, Sven Torbjörn som är född 1959 och har titeln VD, Karlsson, Sven Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingrid Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,