Mölna Industrier AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Mölna Industrier AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mölna Industrier AB är ett av dem. Statusen för Mölna Industrier AB är att Bolaget är aktivt.

Mölna Industrier AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mölna Industrier AB ska trivas.

Mölna Industrier AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall på uppdrag av företag såväl privatpersoner kreera och producera fotografiska och målade bilder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mölna Industrier AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08.

Idag är Mölna Industrier AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Mölna Industrier AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mölna Industrier AB är Granström, Hans Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granström, Anna Mikaela som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, John Gustav Martin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, .

Mölna Industrier AB har 556636-0052 som sitt organisationsnummer.