GNT Management AB

Stockholms län

Information

GNT Management AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där GNT Management AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. GNT Management AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GNT Management AB har haft sedan 2003-05-22. GNT Management AB har funnits sedan och 2003-05-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GNT Management AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Klotmurklev. 6, 181 57, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7654178.

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GNT Management AB Privat, ej börsnoterat.

GNT Management AB har idag 556641-5914 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för GNT Management AB

Bolagets verksamhet skall vara att på egen hand och genom dotterbolag bedriva finansiell och operationell rådgivnings- verksamhet, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I GNT Management AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nykvist, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Eva Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .