Cotel Handels AB

Stockholms län

Information

Cotel Handels AB är ett av många bolag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Cotel Handels AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cotel Handels AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-05-27. Men sedan 2004-09-09 så har Cotel Handels AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Larsbergsv. 9, 181 38, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cotel Handels AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9846017.

Lidingö arbetar för att bolag som Cotel Handels AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cotel Handels AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva lokalvård inkluderande alla typer av städservice i privat och offentlig miljö. Bolaget skall dessutom bedriva handel med sportartiklar och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cotel Handels AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cotel Handels AB och det är följande personer, Lazovic, Miroslav som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stankovic, Gorica som är född 1959 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Cotel Handels AB är 556644-4757.