INS Nordic AB

Stockholms län

Information

INS Nordic AB är ett bolag som finns i Lidingö. I INS Nordic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nathorst-Westfelt, Jonas som är född 1953 och har titeln VD, Eriksson, Anders Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nathorst-Westfelt, Jonas som är född 1953 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Welin, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med INS Nordic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå INS Nordic AB på telefon 08-50557005.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom inköp och e-handel, köp och försäljning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Idag är INS Nordic AB av bolagstypen Aktiebolag.

INS Nordic AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

INS Nordic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-22 och INS Nordic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INS Nordic AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

INS Nordic AB har 556646-8640 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.