Palmbil Holding AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade person- och transportbilar och båtar inklusive generalagentur, reservdelar, tillbehör och service, äga aktier samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Palmbil Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Palmbil Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2003-07-28 så skapades Palmbil Holding AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556647-3194 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Palmbil Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Palmbil Holding AB så går det att nå dem via telefon på 08-7678642 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Palmbil Holding AB är Jäderlund, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palm, Nils Thorsten Oskar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .