Lisubron AB

Stockholms län

Information

Lisubron AB är ett bolag som finns i Lidingö. I Lisubron AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stjernberg Åkermark, Maria Helena som är född 1959 och har titeln VD, Stjernberg Åkermark, Maria Helena som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkermark, Henrik Wilhelm som är född 1946 och har titeln Suppleant, Persson, Anna Veronica som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lisubron AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lisubron AB på telefon 08-7660690.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och miljövård, importverksamhet av kemiska produkter, djurhållning med aspekt på miljö, äga och förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lisubron AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lisubron AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lisubron AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-12 och Lisubron AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lisubron AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lisubron AB har 556654-5744 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.