Lidingö Ytbehandling AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra svets-, smides-, blästrings- och målningsarbeten samt transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga-, förvalta-, köpa-, sälja-, och uthyra fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga-, förvalta-, köpa-, sälja-, och uthyra lös egendom inom svets-, smides-, blästrings-, målnings- byggnads- och transportbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lidingö Ytbehandling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Lidingö Ytbehandling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2004-02-02 så skapades Lidingö Ytbehandling AB och bolaget är har F-skattsedel Lidingö Ytbehandling AB har haft det sedan 2004-04-09.

Lidingö Ytbehandling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-09

556655-4639 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är Lidingö Ytbehandling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lidingö Ytbehandling AB så går det att nå dem via telefon på 070-8849090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lidingö Ytbehandling AB är Schumacher, Rolf Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jazdzewski, Wieslaw Jan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor, .