Waerland Direkt AB

Stockholms län

Information

Waerland Direkt AB är ett företag som finns i Lidingö. I Waerland Direkt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waerland-Fager, Helene som är född 1963 och har titeln VD, Waerland-Fager, Helene som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Waerland-Fager, Lars Helge som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Mårten som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Waerland Direkt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Waerland Direkt AB på telefon 08-7679926.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion och konsultativ verksamhet inom reklam och direktmarknadsföring samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Waerland Direkt AB av bolagstypen Aktiebolag.

Waerland Direkt AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Waerland Direkt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-17 och Waerland Direkt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Waerland Direkt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Waerland-Fager, Helene -Waerland-Fager, Lars Helge Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Waerland Direkt AB har 556662-5124 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.