Svenska Waterman AB

Stockholms län

Information

Svenska Waterman AB är ett av många bolag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Svenska Waterman AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Waterman AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-12-16.

Svenska Waterman AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-12. Men sedan 2004-12-16 så har Svenska Waterman AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mallslingan 8, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Waterman AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7325600.

Lidingö arbetar för att bolag som Svenska Waterman AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Waterman AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konstruktion av och handel med utrustning, anläggning och byggnation av vattenbehandlingsutrustningar ävenson idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Waterman AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Waterman AB och det är följande personer, Hållberg, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hållberg, Helen Gerda som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Waterman AB är 556668-0491.