Efferent AB

Stockholms län

Information

Efferent AB är en verksamhet som finns i Lidingö. I Efferent AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Anders Wilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Åsa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Efferent AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Efferent AB på telefon 08-7654544.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom medicin, forskning, psykiatri, barnavård, mödravård och obstetrik såväl som forsk- ning, undervisning, metodutveckling och läromedelsproduktion inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Efferent AB av bolagstypen Aktiebolag.

Efferent AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Efferent AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-24 och Efferent AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-24.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Efferent AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundin, Anders Wilhelm -Lundin, Åsa

Efferent AB har 556674-7415 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.