Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB

Stockholms län

Information

Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB är ett företag som finns i Lidingö. I Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkermark, Lena Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkermark, Kurt Johan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB på telefon 070-4154531.

Bolaget ska bygga till, bygga om och renovera.

Idag är Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-03 och Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lidingö-Stockholm Byggtjänst AB har 556679-2544 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.