JJ Laurent AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns JJ Laurent AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. JJ Laurent AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

JJ Laurent AB är momsregistrerat sedan2005-06-03 och har organisationsnummer 556679-3583.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6929453 alternativt besöka eller skicka post till JJ Laurent AB på följande adress Parkv. 13, 181 60, Lidingö.

JJ Laurent AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-03.

I JJ Laurent AB så sitter följande personer i styrelsen: Laurent, Jon Henri som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bengtsson, Katarina Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom affärsrådgivning, affärsutveckling och affärsstrategi, föredrag och konsultverksamhet inom media, kommunikation, journalistik, författande, nyhetsbevakning, IT samt förvaltning och handel med fast egendom, värdepapper och finansiella instrument samt därmed förenlig verksamhet.