Sphinxly AB

Stockholms län

Information

Sphinxly AB är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Sphinxly AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sphinxly AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-11.

Sphinxly AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-07-01. Men sedan 2005-08-11 så har Sphinxly AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Banérg. 39, 115 22, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sphinxly AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7658800.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Sphinxly AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sphinxly AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka, utveckla, sälja och tillhandahålla IT- och webbtjänster med därmed förenlig verksamhet. Företaget ska även förmedla, förvalta samt köpa och sälja fastigheter, bostadsrätter och därmed jämförbara objekt, konsultverksamhet inom IT, webb, ekonomi, utbildning och försäljning samt köp och förvaltning av värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva grossist- och detaljverksamhet inom elektronik och dator-relaterade produkter i viss omfattning. Bolaget ska även bedriva konstnärlig verksamhet.

Firmatecknare för Sphinxly AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sphinxly AB och det är följande personer, Edvardsson, Nils Robert Torgny som är född 1981 och har titeln VD, Edvardsson, Nils Robert Torgny som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonér, Erika Josefina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sphinxly AB är 556682-6482.