Advokatbyrån Öster & Co AB

Stockholms län

Information

Advokatbyrån Öster & Co AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Advokatbyrån Öster & Co AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatbyrån Öster & Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Advokatbyrån Öster & Co AB har haft sedan 2005-11-10. Advokatbyrån Öster & Co AB har funnits sedan och 2005-11-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Advokatbyrån Öster & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Yttringe Gård, 181 90, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2580633.

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Advokatbyrån Öster & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Advokatbyrån Öster & Co AB har idag 556683-2936 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatbyrån Öster & Co AB

Bolaget ska uteslutande driva advokatverksamhet.

I Advokatbyrån Öster & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öster, Anna Margareta som är född 1965 och har titeln VD, Öster, Anna Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Thomas Sven Johan Ferdinand som är född 1964 och har titeln Suppleant, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .