Gunnervall Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Gunnervall Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Gunnervall Consulting AB är ett av dem. Statusen för Gunnervall Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Gunnervall Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Gunnervall Consulting AB ska trivas.

Gunnervall Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-18. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kvalificerad rådgivning inom koncernredovisning och redovisning och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunnervall Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Gunnervall Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Gunnervall Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3083368.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gunnervall Consulting AB är Gunnervall, Susanne Anna Marie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnervall, Lars Martin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dale, Helena som är född 1963 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Gunnervall Consulting AB har 556684-0400 som sitt organisationsnummer.