Stadshusdoktorn Lidingö AB

Stockholms län

Information

Stadshusdoktorn Lidingö AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Stadshusdoktorn Lidingö AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stadshusdoktorn Lidingö AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-24.

Stadshusdoktorn Lidingö AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lejonv. 15, 181 32, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stadshusdoktorn Lidingö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54480800.

Lidingö arbetar för att företag som Stadshusdoktorn Lidingö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stadshusdoktorn Lidingö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård, utbildning och konsultverksamhet i anslutning därtill samt därmed förnelig verksamhet.

Firmatecknare för Stadshusdoktorn Lidingö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stadshusdoktorn Lidingö AB och det är följande personer, Hansson, Bengt Folke som är född 1945 och har titeln VD, Hansson, Bengt Folke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Hugo Leif som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Gunilla Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, Per Svante som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Stadshusdoktorn Lidingö AB är 556685-6042.